Social

Roman ucis de angajatorii italieni pentru o asigurare de un milion de euro

Un muncitor roman in varsta de 28 de ani a fost ucis de un cuplu din Verona. Motivul – romanul avea o euro , informeaza cotidianul La Repubblica , citat de Mediafax.

Asasinii romanului Adrian Ioan Cosmin se numesc Tancredi Valerio Volpe si Cristina Nervo si sunt proprietarii unei transport . Pentru ca romanul lucra fara contract la firma lor de aproximativ doi ani, patronii italieni au conditionat intrarea acestuia in legalitate de incheierea unei asigurari de viata in valoare de un milion de euro.

Unicul beneficiar al asigurarii este Cristina Nervo. Corpul carbonizat al romanului a fost gasit la sfarsitul saptamanii trecute intr-un vehicul, in localitatea Cavaion Veronese, situata in apropiere de Verona. Incidentul ar fi trebuit sa para o sinucidere, dar autopsia a demonstrat ca in plamani nu erau urme de fum. Barbatul fusese sedat in alta parte, iar ulterior udat cu benzina si urcat in masina.

Dupa un interogatoriu indelungat, Cristina Nervo, in varsta de 31 de ani, a recunoscut crima si a fost plasata in arest la domiciliu pentru ca are un copil de cateva luni. Concubinul ei, de 34 de ani, a fost, de asemenea, arestat.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea