Social

Rochia de mireasa se poate inchiria pentru 50 de dolari

Romanii, deja cunoscuti ca mari amatori de produse second hand si totodata mari vanatori de haine la preturi de , ar fi interesati sa apeleze chiar la imprumuturi pentru a impresiona prin tinuta in diverse rochii de mireasa , s-au realizat in jur de 100 de astfel de inchirieri. De cand am demarat aceasta afacere, am inchiriat de doua-trei ori fiecare model, in conditiile in care dispunem de 40-50 de rochii diferite, ne-a mai declarat Claudia Oana. Aceasta spune nu intentioneaza sa mareasca colectia oferita spre inchiriere sau sa introduca alte articole vestimentare, din cauza turcismelor care sunt la preturi accesibile tuturor. Inchirierea unei rochii pentru 24 de ore costa, in functie de model, intre 50 si 100 de dolari. Se adauga garantia, ce ajunge la 500 de dolari, dar pe care clientul o recupereaza imediat dupa ce returneaza produsul. O rochie de mireasa in magazinele bucurestene costa in medie intre 3 si 13 milioane de lei.

Un alt loc de unde romanii pot inchiria haine pentru este din Bucuresti. Aici, ofertele sunt mult mai variate, iar pretul de inchiriere mai redus. Astfel, inchirierea unui costum pe perioada unei zile costa intre 300 si 500 de mii de lei. pune la dispozitia clientilor 100-150 de . Nu toate costumele din repertoriu sunt pentru circuit, o parte raman pentru uzul intern, ne-a declarat Ludovic Spiss, directorul Operei Romane. Potrivit acestuia, de cele mai multe ori, se inchiriaza intre 15 si 100 de costume o data, iar perioada de inchiriere este mai lunga, de 3-5 zile.

Acest tip de comenzi se foloseste de obicei pentru diverse filmari sau petreceri. Costumele solicitate sunt in general de doua categorii. Sunt cele extravagante sau cele rustice, ne-a mai declarat Spiss.
In ceea ce priveste costumele preferate de majoritatea romanilor, potrivit directorului general, la carnavale si diverse petreceri, oamenilor le place sa se costumeze in tigani, tiganci sau chiar in banditi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea