Social

#legea salarizarii unice #executiv #guvern #roberta anastase #emil boc

Roberta Anastase crede ca legea salarizarii unice l-ar putea costa pe Boc mandatul

Proiectul de lege privind salarizarea unica i-ar putea costa pe membrii Guvernului mandatele la Palatul Victoria. Aceasta este parerea exprimata de presedintele Camerei Deputatilor , Roberta Anastase , care a declarat ca Alianta PSD-PDL s-ar putea rupe si premierul Emil Boc ar parasi Guvernul, daca legea nu va fi votata pe 30 iunie .

Anastase a precizat intr-o emisiune desfasurata la Realitatea TV ca Guvernul Boc ameninta intr-un fel Parlamentul cu asumarea raspunderii pentru aceasta lege. "Guvernul spune “daca nu adoptati aceasta lege, eu plec acasa”. Asta e mesajul pe care il trimite Emil Boc si cred ca este un lucru absolut normal pe care il face", a spus presedintele deputatilor, citat de Realitatea TV.  

Guvernul a anuntat la jumatatea acestei luni ca vrea sa isi asume raspunderea in Parlament pe , dupa ce presedintele Traian Basescu a anuntat ca exista o astfel de intentie.

De altfel, premierul Emil Boc incearca sa grabeasca elaborarea legii, cerand ca discutiile pe marginea proiectului sa fie finalizate pana pe 20 iunie, pentru ca pana pe 30 iunie sa poata fi propus in Parlament, inainte de incheierea sesiunii parlamentare.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea