Social

#roberta anastase #aeroport #pdl #psd #pnl #camera deputatilor

Roberta Anastase ar putea deveni prima victima a scandalului construirii aeroportului din Brasov

Coalitia de guvernare are un nou diferend. Problema construirii unui aeroport la Brasov a adus noi discutii in contradictoriu in coalitia PSD-PDL, iar acest scandal ar putea sa aiba o prima “victima colaterala”, in persoana Robertei Anastase.

Dupa ce presedinta Camerei Deputatilor a retrimis, marti, la comisie o ordonanta a guvernului Tariceanu referitoare la construirea unui aeroport la Brasov, partidele au inceput sa ceara luarea unor masuri impotriva Robertei Anastase. Astfel, conform Evenimentul Zilei, PSD a cerut revocarea sa, in vreme ce liberalii, prin Bogdan Olteanu, au solicitat un avertisment sau interdictia de a participa, timp de 15 zile, la lucrarile Camerei.

In plus, liderii grupurilor parlamentare au hotarat ca dezbaterea privind construirea aeroportului trebuie reluata, desi grupul PDL nu sustine aceasta initiativa. Parerile partidelor pe aceasta tema sunt diferite: PSD si PNL sprijina un proiect al presedintelui consiliului judetean, Aristotel Cancescu (PNL), in timp ce PDL vrea ca aeroportul sa fie realizat dupa proiectul primarului George Scripcaru (PDL), dupa cum noteaza Evenimentul Zilei.

Marti, ministrul transporturilor, Radu Berceanu, a venit la lucrarile Camerei ca sa pledeze pentru respingerea ordonantei, invocand faptul ca guvernul Tariceanu ar fi fost in stare sa desfiinteze Aeroportul Baneasa pentru dezvoltarea unor proiecte imobiliare. El a adaugat precizarea ca Brasovul nu are nevoie de un aeroport de mari dimensiuni, deoarece traficul va fi preluat de autostrada care va fi gata inainte.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea