Social

#robert turcescu #realitatea fm #tv

Robert Turcescu a plecat de la Realitatea

Jurnalistul Robert Turcescu a anuntat pe blogul personal ca paraseste grupul Realitatea, unde realiza emisiuni TV si radio.

Dupa sapte ani in trustul Realitatea-Catavencu , Robert Turcescu a decis sa inceteze colaborarea cu Realitatea TV si Realitatea FM .

"Privind in urma, in cei sapte ani petrecuti alaturi de oamenii de la Realitatea TV s-au intimplat unele dintre cele mai interesante momente din cei 17 ani de cind am inceput sa lucrez ca jurnalist. Din multe puncte de vedere pot spune cu tarie ca a fost o poveste frumoasa cum, din pacate, mai tinerii mei colegi de breasla nu cred ca vor mai avea ocazia sa traiasca.

Multe, poate mult prea multe s-au schimbat in aceasta profesie, si, aici, principalii vinovati nu sint "mogulii", ci, in primul rind, breasla jurnalistilor, adeseori incapabila sa dea dovada de solidaritate in apararea unor principii fara de care aceasta meserie e doar una ca oricare alta in care exista sefi si simpli executanti. Dar, din nou, e o poveste despre care vom vorbi altadata", a scris Turcescu pe blogul personal.

Jurnalistul a explicat ca nu paraseste trustul "cu manie", fiind o decizie la care s-a gandit multa vreme.

"Sfirsitul nu-i aici, vorba poetului. Ma despart greu de minunatii mei colegi de la Realitatea FM, dar, asa cum viata ne-a dovedit-o deja, intotdeauna exista o noua intersectie . Mi-a placut sa lucrez alaturi de ei, sint profesionisti ai undelor, asa cum mi-a placut sa-i simt aproape si sa invat de la ei,  pe majoritatea colegilor mei din Realitatea TV sau de la Cotidianul.

Multi dintre cei cu care am lucrat zile si nopti stiu ca iubesc aceasta meserie si ca sufera teribil din cauza faptului ca manualele de jurnalism au devenit mult prea repede nefolositoare. Va veni insa o vreme in care viata, cu bunele si relele ei, se va dovedi dreapta pentru cei care nu si-au pierdut speranta ca se pot arata minuni chiar in secunda in care totul pare potrivnic si, mai ales, pierdut", a mai scris Robert Turcescu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea