Social

#RO-ALERT #incendiu depozit bucuresti #incendiu #bucuresti

RO-ALERT! Incendiu de proportii in Capitala, urmat de numeroase explozii!

Un incendiu de proportii a pornit in aceasta dupa-amiaza in Bucuresti. Peste 10 autospeciale se afla la fata locului pentru a stinge flacarile. Alaturi de acestia actioneaza un echipaj de descarcerare, doua autoscari si Detasamentul Special de Salvatori.

UPDATE:

Suprafata afectata de flacari este de aproximativ 500 de metri patrati. Pana la ora transmiterii stirii, nu au fost inregistrate persoane ranite.

La fata locului, au fost trimise 22 autospeciale de stingere, doua echipaje de descarcerare, patru autoscari, Detasamentul Special de Salvatori, potrivit mediafax.ro.

---

Fumul extrem de gros se propaga cu repeziciune spre cer, in timp ce mai multe geamuri au explodat, cel mai probabil din cauza caldurii degajate de flacari.

Incendiul a afectat un depozit de vopseluri si materiale de constructie, str. Sergent Culea Nicolae din sectorul 2. Potrivit Ro-Alert se manifesta degajari mari de fum, norul indreptandu-se pe directia Bucuresti-Urziceni. Populatia este sfatuita sa ramana in locuinte si sa inchida geamurile pentru a nu se intoxica cu fum.

Din fericire nu sunt persoane ranite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea