Social

Rica Neaga schimba continentele

Formatia Wigan Athletic , nou promovata in prima liga engleza, ofera 1,5 milioane de dolari pentru atacantul roman de la Chunnam Dragons.

Exilat in Coreea pentru ca patronul Stelei avea nevoie de maruntis, dar si sa scape de un jucator incomod , Adrian Neaga are sanse sa revina in Europa si in atentia selectionerului Victor Piturca. Formatia engleza Wigan Athletic, nou promovata in Premier League , a facut o oferta pentru atacantul formatiei sud-coreene Chunnam Dragons, a anuntat site-ul goal.com. Conducatorii clubului englez au oferit 1,5 milioane de dolari pentru atacantul roman, care a fost cel mai bun marcator al Stelei in 2003. Wigan a terminat pe locul secund sezonul trecut in liga a doua engleza, reusind sa promoveze pentru prima oara, la 27 de ani de cind a intrat in fotbalul profesionist.

Afacerea este extrem de profitabila pentru coreeni, care ar obtine un plus de 600.000 de dolari la buget dupa ce s-au folosit un an de jucatorul care la un moment dat era dorit de Paris Saint Germain. Multumiti ar fi si conducatorii de la FC Arges, clubul la care s-a format jucatorul, recompensat de FIFA in cazul tarnsferului. Neaga a fost transferat in luna martie de la Steaua la Chunnam Dragons, inscriind sase goluri pentru formatia sud-coreeana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea