Social

Reziliere amiabila a contractului dintre Chelsea si Ranieri

Clubul englez de fotbal Chelsea Londra a ajuns la o reziliere amiabila a contractului cu antrenorul italian Claudio Ranieri, informeaza Reuters.

Ranieri, care mai avea trei ani de contract cu gruparea londoneza , a fost demis de la Chelsea pe 31 mai si inlocuit cu Jose Mourinho , care a castigat recent Liga Campionilor cu FC Porto.

"Am onorat integral termenii financiari ai contractului lui Claudio Ranieri si ii dorim mult noroc in viitor", a declarat un purtator de cuvant pe site-ul oficial al lui Chelsea, precizand ca discutiile au decurs in conditii civilizate, iar intelegerea s-a realizat foarte prompt.

Ranieri, care a terminat cu Chelsea pe locul doi in campionatul englez, dupa Arsenal, si a atins semifinalele Ligii Campionilor, este foarte aproape de o revenire la fostul sau club Valencia.

Tehnicianul italian (52 ani) a ajuns la un acord in privinta termenilor personali cu campioana Spaniei, pe care a antrenat-o intre 1997 si 1999.

Chelsea a anuntat, totodata, ca secundul lui Ranieri la Londra, Angelo Antenucci, fizioterapeutul Roberto Sassi si antrenorul de portari Giorgio Pellizzaro vor parasi si ei gruparea patronata de Roman Abramovici .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea