Social

# comuna izolata # lipsa apa potabila # comuna vrancea #vrancea

REVOLTATOR! O comuna din Vrancea, cu cei mai multi izolati, nu mai are apa potabila de o saptamana

Situatie revoltatoare intr-o comunia din Vrancea, in plina pandemie de coronavirus. Comuna vranceana Timboesti, cu cei mai multi izolati din cauza coronavirusului, a ramas de o saptamana fara apa potabila, dupa ce furnizorul a sistat fara explicatii furnizarea de apa.

 

Primarul si satenii sunt revoltati, cu atat mai mult cu cat comuna are cel mai mare numar de cetateni izolati la domiciliu – peste 300, adica 10% din populatia comunei. 

"De o saptamana nu mai avem apa, curge rar si, mai nou, cand curge, curge murdara. Am incercat sa le mai duc cetatenilor izolati apa potabila, contra – cost, dar oamenii nu se pot spala si, pe timp de pandemie, lipsa apei e pericol. Noi avem cel mai mare numar de izolati din Vrancea, cum facem cu ei, unde se spala oamenii astia? Am incercat sa obtin raspunsuri la CUP, la Prefectura, la Comitetul pentru Situatii de Urgenta, dar nimic. Nimeni nu spune nimic", a declarat primarul comune Timboesti, Plesea Mariean, scrie realitateadevrancea.net. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea