Social

#avertizare ceata #vremea munte #vremea azi #prognoza meteo #ploi #vremea

Revine toamna. Iata cum va fi vremea in primele zile ale saptamanii!

Temperaturile din urmatoarele zile se vor incadra in media normala pentru aceasta perioada si, spre bucuria noastra, nu sunt insotite de ploi. Mercurul din termometre va urca cu cateva grade in fiecare zi, oferindu-ne cateva zile de toamna autentica in primele zile ale saptamanii.

Luni, maximele termice vor atinge si temperaturi de 13-14 grade in Bucuresti, Maramures si Banat. In restul regiunilor Romaniei, media valorilor termice se situeaza in jurul valorii de 10 grade Celsius. In zonele joase, ceata isi face aparitia la orele diminetii.

Marti, un val de aer cald se face resimtit la nivelul intregii tari: 16 grade in Baia Mare si Timisoara, 14 grade in Bucuresti si Brasov si temperaturi de 12-13 grade Celsius in restul regiunilor. Peste noapte, mercurul din termometre coboara la -3 grade Celsius in depresiunile din centrul tarii.

Miercuri, vremea continua sa se incalzeasca in toata Romania. In nordul si vestul tarii, maximele termice ating si 18 grade Celsius, in timp ce in restul regiunilor Romaniei vom inregistra temperaturi intre 14 si 16 grade.

Foto: hdw.eweb4.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea