Social

#vremea #starea vremii #meteo #conditii meteo

Revenim la vremea de toamna? Iata ce temperaturi ne asteapta in weekend!

In urmatoarele zile vremea da semne de revenire la valori termice normale pentru aceasta perioada. Cel putin pe timpul zilei vom putea sa ne bucuram de o temperatura care depaseste pragul de 10 grade Celsius in mai toate regiunile tarii. Iata care este prognoza meteo pentru acest weekend.

Ziua de vineri este marcata de un cer partial noros. In Bucuresti, maxima termica va atinge 13 grade la pranz. Ceva mai cald va fi in Oltenia, unde termometrele vor indica si 15 grade. In restul tarii, valorile termice ale zilei se incadreaza intre 10 si 12 grade Celsius.

Sambata, norii se vor vantura pe cerul Romaniei fara a scapa insa stropi de ploaie. Temperatura se stabilizeaza la valori cuprinse intre 9 si 12 grade Celsius in toate regiunile tarii.

Duminica, nordul Moldovei va fi afectat de ploi sporadice, in Bucovina temperatura nedepasind 8 grade Celsius la amiaza. In restul tarii, valorile termice ale ultimei zile de weekend se incadreaza intre 10 si 12 grade. Pe tot parcursul intervalului, in zonele de campie se va semnala ceata la primele ore ale diminetii.

Sursa foto: walls.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea