Social

#valea prahovei #preturi revelion 2009 #revelion la munte

Revelionul la munte, mai scump ca in 2007

Un sejur de cinci zile, de sarbatori, pe Valea Prahovei , costa intre 500 si 2.000 de euro, in functie de serviciile oferite. Operatorii din turism au facut publice, ieri, tarifele practicate pentru Craciun si Revelion. Preturile au crescut fata de 2007 cu 3-10%.

Hotelierii se asteapta la un grad de ocupare de peste 80% in perioada sarbatorilor de iarna. Participantii la Bursa de turism care a avut loc ieri in Poiana Brasov au fost interesati in special de ofertele de Craciun si de Revelion pentru Valea Prahovei, Predeal si Poiana Brasov, secuime si cele agroturistice din zona Bran-Moeciu-Fundata. Multi dintre proprietarii de hoteluri au majorat tarifele practicate anul trecut cu 3-10%.

„Dorim sa atragem in continuare in unitatile de cazare turistii romani, care reprezinta aproximativ 85% din totalul clientilor nostri. De aceea sunt necesare aceste burse, unde impreuna cu agentiile de turism, sa reusim sa oferim pachete care sa fie accesibile pentru cat mai multi”, a declarat Daniel Vasilescu, presedintele Asociatiei Patronatelor din Turism.

(continuarea in Adevarul)

 

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea