Social

#ger Revelion #revelion 2015 strada #vreme revelion #prognoza meteo #ger

Revelionul in strada, stricat de gerul cumplit. Iata ce temperaturi vor fi la noapte!

Gerul cumplit va compromite planurile celor care au aveau de gand sa isi petreaca Revelionul in strada. Meteorologii avertizeaza ca noaptea dintre ani va inregistra cele mai scazute temperaturi ale acestei ierni, de pana la -25 de grade Celsius in estul Transilvaniei.

Ultima zi a anului 2014 aduce un ger cumplit dimineata si noaptea, conditiile meteo aspre persistand chiar si pe durata zilei in centrul, sudul si estul tarii. Precipitatiile sub forma de ninsoare nu vor fi o problema, insa temperaturile extrem de scazute variaza intre -20 si -10 grade, chiar -25 grade in depresiunile estice din Transilvania. Vantul va viscoli zapada in Dobrogea, sudul Moldovei si estul Munteniei, iar in zonele joase se semnaleaza ceata cu depunere de chiciura.

In Bucuresti, se anunta o vreme deosebit de rece, cu cer variabil si innorari temporare. In noaptea de Revelion, temperatura scade pana la -17 grade la periferia Capitalei.

La munte, minimele nocturne vor fi situate intre -9 si -7 grade, in Banat intre -4 si -1 grad, in Crisana intre -4 si -2 grade, iar in Maramures intre -6 si -3 grade.

In Moldova, gerul va fi insotit de ninsori locale, iar in Dobrogea, temperaturile nocturne se situeaza in jurul valorii de 0 grade, cu posibilitatea aparitiei precipitatiilor sub forma de ploaie.

Sursa foto: digi24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea