Social

#isu #petarde #revelion #incendiu

Revelion tragic. Petardele au ucis o femeie si au schilodit alte trei persoane

O femeie din Bucuresti a murit in noaptea de Revelion in urma unui incendiu provocat de o petarda explodata in casa sa. Alte zeci de persoane au ajuns la spital, trei dintre ele alegandu-se cu degete amputate tot de manevrarea incorecta a materialelor pirotehnice.

Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, incendiul in urma caruia si-a pierdut viata o femeie din Capitala s-a produs intr-un apartament de pe strada Dristorului, iar din cercetarile efectuate la fata locului de catre pompieri rezulta ca s-a produs din cauza manipularii in spatiu inchis a unor articole pirotehnice care au condus la aprinderea materialelor usor inflamabile si dezvoltarea rapida a incendiului.

Tot din cauza petardelor, o femeie a suferit un atac de panica, iar un copil a fost transportat de urgenta la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitala, in stop cardiorespirator.

Si la Spitalul Judetean din Craiova au ajuns mai multe persoane cu rani provocate de petarde, trei dintre acestea suferind amputari de degete. “Este vorba despre un pacient cu trauma cranio-cerebrala minora, unul cu trauma faciala si patru cu leziuni la nivelul manilor. Trei dintre pacienti au degete amputate, acestia fiind internati la Sectia de Chirurgie Plastica”, a declarat dr. Cristiana Geormaneanu, purtatorul de cuvant al Spitalului de Urgenta Dolj.

Numarul interventiilor ISU a crescut cu 40% fata de anul trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea