Social

#trafic influenta #mita #permise auto

Reteaua spagilor si tarifele din dosarul "Permiselor auto"

Anchetatorii in cazul "Premiselor auto" din euro de persoana, dar tariful putea ajunge si pana la 3.000 euro. Sumele stranse de catre Constantin Tinca ajungeau in cele din urma la Codrut Gheorghe Vlasceanu informeaza Gardianul, care citeaza din raportul facut public.

Anchetatorii au ajuns la concluzia ca "in perioada martie-unie 2008, Zidaru Daniel l-a ajutat si i-a inlesnit inculpatului Vlasceanu Gheorghe-Codrut primirea de la invinuitul Alexandru Nicolae a sumei de 2.200 de euro (reprezentand cate 300 de euro primiti pentru candidatii Dumitru Dorin, Iorgescu Gabriel-Constantin, Brabete Cristian-Daniel, Constantin Ioan-Catalin, si cate 200 euro pentru candidatii Iordache Ionut-Stefan, Raducanu Stefan, Burnea Puia-Carmen, Iordache Niculina si Tutea George-Cosmin), pentru facilitarea obtinerii frauduloase de catre acestia a permisului de conducere.

De asemenea, s-a mai retinut ca in perioada martie-iunie 2008, Zidaru Daniel a primit de la invinuitul Alexandru Nicolae, in mod repetat, suma totala de 7.500 de euro, in vederea facilitarii obtinerii frauduloase a permisului de conducere de catre candidatii Busa Doru-Florian, Azoitei Mihai, Botea Emil-Getonel, Ionita Marius, Popa Claudia-Cleopatra, Cocoroada Walter-Remus, Gagea Nicolae, Ilina Iulian, Ion Alina-Georgiana, Miricescu Maria Alina, Bratu Gabriel-Marian, Ghiberdel Catalin si Stanciu George".

Citeste si 

"Lotul Piedone" ramane fara permise auto

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea