Social

#diicot #procurori diicot #santer porumbita #hoti de tir #tir-uri

Retea de hoti din TIR-uri, destructurata de procurorii DIICOT

Cea mai importanta grupare infractionala organizata din zona Urziceni-Afumati, specializata in furtul din TIR-uri, a fost destructurata de procurorii DIICOT - Structura Centrala, conform NewsIn. Circa 20 de suspecti au fost dusi marti la audieri.

Liderii acestei grupari sunt membrii familiei lui Santer Porumbita, din comuna Afumati. Un alt membru important este Danus Ion, cunoscut pentru legaturile sale cu clanul Camatarilor, aflat in prezent in arest pentru executarea unei alte pedepse.

In cadrul acestei actiuni sunt efectuate 20 de perchezitii in imobilele detinute de membrii retelei in judetele Alba si Ilfov, precum si in municipiile Hunedoara si Bucuresti.

Procurorii DIICOT vizeaza 15 persoane, in perioada martie–mai 2012, au sustras, in timpul noptii diferite marfuri din TIR-uri aflate in miscare, in timpul deplasarii acestora pe drumuri nationale, in special pe raza judetelor Sibiu, Valcea, Alba, Hunedoara. Prejudiciul adus este de peste 300.000 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea