Social

#unirea principatelor #restrictii trafic capitala

Restrictii de trafic in Capitala in acest weekend

Traficul rutier va fi restrictionat in zona Arcului de Triumf din Capitala sambata, 24 ianuarie, intre orele 12,30 - 13,30, din cauza manifestarilor ocazionate de marcarea implinirii a 150 de ani de la Romane.

Biroul de presa al Politiei Capitalei recomanda soferilor sa fie atenti la semnalele agentilor de politie rutiera si sa circule prudent in zona mentionata. In acelasi timp, pentru buna desfasurare a acestor manifestari, un numar de 130 de politisti bucuresteni vor desfasura activitati de mentinere a ordinii si sigurantei publice, in zilele de 23 si 24 ianuarie.

Activitatile dedicate Unirii se vor desfasura la Patriarhia Romana si pe , precum si in zona Arcului de Triumf. Totodata, circulatia va fi inchisa in zilele de 24 si 25 ianuarie, intre orele 00,00 - 7,00, pe str. Fabrica de Glucoza , intre Calea Floreasca si str. Barbu Vacarescu, cu deviere prin Calea Floreasca - sos. Pipera sau str. Barbu Vacarescu - sos. Pipera.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea