Social

#restrictii de trafic #concert Red Hot Chili Peppers #Red Hot Chili Peppers la bucuresti #restrictii de trafic bucuresti

Restrictii de trafic in Bucuresti din cauza concertului Red Hot Chili Peppers

Brigada Rutiera a Capitalei anunta restrictii de trafic cu ocazia concertului pe care trupa americana Red Hot Chili Peppers il va sustine in aceasta seara pe stadionul National Arena.

Incepand cu orele 16:00 se va restrictiona traficul rutier pe strada Maior Coravu intre Soseaua Mihai Bravu si intrarea in stadion, si pe bulevardul Pierre de Coubertin, intre Vatra Luminoasa si stadion.

Politistii recomanda utilizarea mijloacelor de transport public, in zona desfasurarii evenimentului nefiind disponibile locuri de parcare. Cei care doresc sa foloseasca autoturismul pentru deplasarea la concert sunt rugati sa evite patrunderea cu acesta in perimetrul apropiat Arenei Nationale, optand pentru locuri de parcare indepartate.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa reduca viteza, sa circule cu prudenta in momentul in care se deplaseaza pe langa grupurile de pietoni si sa respecte semnalele politistilor rutieri. Pietonii sunt rugati sa circule numai pe trotuare, sa traverseze strada prin locurile special amenajate si semnalizate, dupa o temeinica asigurare, la culoarea verde a semaforului electric si sa nu se deplaseze ori sa stationeze pe partea carosabila.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea