Social

#finala europa league #restrictii de trafic #restrictii de trafic bucuresti

Restrictii de trafic in Bucuresti cu ocazia finalei Europa League

Circulatia rutiera va fi restrictionata miercuri, cu ocazia finalei competitiei Europei League, ce va avea loc pe Arena Nationala.

Prima restrictie este valabila intre ora 8.00 - ora 20.00 pe str. C.A. Rosetti intre Calea Victoriei si bd. Nicolae Balcescu, pe str. Franklin intre Calea Victoriei si bd. Magheru, pe str. Nicolae Golescu intre str. George Enescu si str. C.A. Rosetti.

In intervalul 9 mai ora 8.00 - 10 mai ora 2.00 traficul rutier va fi restrictionat pe bd. Unirii, intre bd. I.C. Bratianu si bd. Libertatii, precum si pe bretelele din Piata Constitutiei (partea dinspre Ministerul de Finante si Parchetul General) catre bd. Unirii.

in perioada 09 mai 2012 ora 09:00 – 10 mai 2012 ora 04:00, circulatia va fi restrictionata pe bd. Basarabia intre Piata Hurmuzachi si bd. Chisinau, precum si pe strazile laterale care intersecteaza artera respectiva sau acced la stadion;

Restrictii vor exista si pe:

-str. Maior Coravu, intre sos. Mihai Bravu si intrarea in stadion, precum si pe strazile care intersecteaza artera respectiva sau acced la stadion;
- str. Vatra Luminoasa, intre sos. Mihai Bravu si bd. Pierre de Coubertin;
- bd. Pierre de Coubertin, intre sos. Iancului si rondul de la intrarea in stadion.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea