Social

#kiseleff #ziua americii #restrictii trafic

Restrictii de circulatie pe bulevardul Kiseleff, de ziua Americii

Traficul rutier va fi restrictionat luni pe bulevardul Kiseleff , intre orele 17.00 - 21.30, cu ocazia zilei Statelor Unite ale Americii, se arata intr-un comunicat de presa al MAI. Americanii sarbatoresc 236 de ani de la adoptarea Declaratiei de Independenta. Cu aceasta ocazie, Ambasada Statelor Unite organizeaza un program de festivitati.

"Conform avizului Comisiei tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, astazi, cu ocazia zilei Statelor Unite ale Americii, intre orele 17.00 - 21.30, se va restrictiona traficul rutier pe bulevardul Kiseleff intre Piata Arcul de Triumf si strada Ion Mincu", anunta un comunicat de presa.

Rutele ocolitoare recomandate sunt: Piata Arcul de Triumf - bulevardul Constantin Prezan - Piata Charles de Gaulle - bulevarul Aviatorilor - Piata Victoriei sau Piata Arcul de Triumf - bulevardul Maresal Averescu - bulevarul Ion Mihalache - Piata Victoriei.

Declaratia de Independenta, adoptata in anul 1776, constituie bazele constitutiei SUA si ofera dreptul la libertatea cuvantului, la libera asociere, dreptul la religie, libertatea presei precum si drepturile fiecarui individ de orice rasa, credinta sau etnie. De asemenea, prin Declaratia de Independenta, Guvernul este reprezentat de puterea tuturor cetatenilor americani si isi atribuie rolul de aparator al libertatilor si intereselor tuturor membrilor statelor americane.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea