Social

#metrou #ratb #restrictii circulatie # circulatie revelion

Restrictii de circulatie in Capitala de Revelion. Metroul si autobuzele RATB au program special

Programele pregatite de Primarie in noaptea de Revelion dau peste cap circulatia din Capitala, astfel ca daca ai de gand sa iesi cu masina in aceasta noapte, ar trebui sa stii ca unele bulevarde sunt inchise traficului. Daca vei calatori cu metroul, cu autobuzul sau cu tramvaiul, ai noroc, pentru ca in noapatea de Anul Nou mijloacele de transport in comun vor fi pe traseu, dar vor avea un program special.

Restrictii de circulatie in Capitala de Anul Nou

Brigada Rutiera a anuntat faptul ca circulatia va fi restrictionata in noaptea de marti spre miercuri, intre orele 22:00 si 6:00, pe bulevardul Unirii, intre bulevardele I.C. Bratianu si Libertarii, iar intre orele 23:30 si 2:00 pe bulevardul Libertatii, intre bulevardul Natiunile Unite si Calea 13 Septembrie.

In intervalul orar 20:00 - 3:00, circulatia va fi restrictionata pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si strada Ion Campineanu, strada Stirbei Voda, strada George Enescu, strada Episcopiei, strada Constantin Esarcu, strada Dem I. Dobrescu si strada C.A. Rosetti.

Cum circula metroul si RATB in noaptea de Revelion

In noaptea de Revelion, metroul va circula la intervale de 10-20 de minute, autobuzele RATB la interval de 40 de minute, iar tramvaiele 1 si 41 la interval de 15-20 de minute.

Sursa foto: gandul.info

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea