Social

#21-22 decembrie #bucuresti #restrictii trafic

Restrictii de circulatie in Bucuresti, duminica si luni

Traficul rutier se va inchide , in zilele de 21 si 22 decembrie 2008, pe mai multe trasee din sudul si centrul Capitalei, ca urmare a ceremoniilor desfasurate pentru comemorarea eroilor revolutiei Romane. Duminica, 21 decembrie a.c., intre orele 8,50 - 11,00, circulatia se va inchide pe Calea Serban Voda, intre Piata Eroii Revolutiei si aleea ce leaga Calea Serban Voda cu sos.Viilor.

Intre orele 11,00 - 13,00, se va inchide circulatia rutiera pe bd. Nicolae Balcescu, intre P-ta 21 Decembrie si str. Batistei, pe sensul de mers catre Piata Romana , precum si pe banda numarul patru de pe celalalt sens de circulatie. Intre orele 17,00 - 19,00, Asociatia 21 Decembrie va organiza si desfasura un mars pentru comemorarea martirilor Revolutiei din decembrie 1989, pe traseul: Bd. Nicolae Balcescu - Bd. Gheorhe Magheru - Bd. Dacia - Calea Victoriei - Piata Revolutiei.

In ziua de 22 decembrie a.c., intre orele 11,20 - 13,00, pentru depunerile de coroane de la Televiziunea Romana, se va restrictiona traficul rutier pe Calea Dorobantilor, pe sensul de mers dinspre piata Charles de Gaulle catre piata Dorobantilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea