Social

# circulatie rutiera #dn7 ramnicu valcea #DN7 sibiu #restrictie de trafic sibiu

Restrictie de trafic pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu

Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea – Sibiu va fi restrictionat, timp de trei trei saptamani, incepand de marti, in intervalul orar 8.00 – 17.00. Restrictionarea traficului este cauzata de lucrarile de curatire a versantilor de bolovani, lucrari menite sa impiedice caderea acestora pe carosabil.

"Incepand de marti, pe DN 7 (E 81), in judetul Valcea, intre km 198+700 m si 237, se executa lucrari de curatire a versantilor de bolovani pentru a preveni caderea acestora pe partea carosabila, motiv pentru care pe acest tronson de drum, se instituie restrictii de circulatie cu respectarea semnalizarilor in vigoare", a declarat Alina Teodorescu, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Valcea.

"Astfel, circulatia rutiera va fi inchisa temporar, in reprize de circa 15 minute, urmand sa fie reluata pana la defluirea traficului. Restrictiile de circulatie se aplica pentru o perioada de aproximativ trei saptamani, in intervalul orar 8.00 - 17.00", a adaugat Teodorescu.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea