Social

#restaurant #fizic #asezare discriminatorie

Restaurantul care isi asaza clientii la masa in functie de aspectul fizic

Doua restaurante de lux din Paris, Le Georges si Cafa Marlygestionate, gestionate de fratii Thierry si Gilbert Costes, au primit numeroase reclamatii, dupa ce doua foste angajate au marturisit ca oamenii erau asezati la mese in functie de aspectul lor fizic.

Potrivit declaratiilor celor doua angajate, cei doi patroni ar fi dat instructiuni clare personalului asupra asezarii clientilor la mese. Astfel, clientii cu aspect fizic placut primeau cele mai bune locuri.

"Cei care arata bine sunt condusi la locurile mai bune, astfel incat sa poata fi vazuti de ceilalti, iar cei care arata mai putin bine sunt condusi spre locurile din colturile salii", au declarat cele doua foste angajate pentru publicatia "Le Canard Enchaine".

De asemenea, fostele angajate au marturisit ca aceeasi regula se aplica si in cazul personalului, iar femeile care doresc un post la aceste restaurante trebuie sa aiba inaltimea si fizicul unui top-model.

Sursa foto: rockbot.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea