Social

#restaurant suspendat #restaurant suspendat Bucuresti

Restaurant suspendat in Bucuresti din luna septembrie

Pe 5 septembrie va fi inaugurat in Capitala primul restaurant suspendat, proiect ce apartine companiei Dinner in the Sky, unde bucurestenii dornici de adrenalina vor putea lua masa si servi sampanie la o inaltime de 50 de metri.

Restaurantul suspendat va fi instalat in centrul Capitalei, in spatele restaurantului Hanul lui Manuc. Preturile sunt insa destul de piperate, un mic dejun costa 299 de lei si trebuie sa servit doar 25 de minute. Un pranz, de o ora, ajunge la 599 de lei, iar o cina, tot de o ora, la restaurantul suspendat costa nu mai putin de 799 de lei.

Biletele pentru acest restaurant pot fi cumparate online de pe site-urile www.blt.ro, www.biletoo.ro, www.myticket.ro sau de pe site-ul official al evenimentului www.dinnerinthesky.ro.

In meniul acestui inedit restaurant se regasesc preparate precum creme speciale asezonata cu crackers asortati, ficat cu sos de unt, piept de curcan caramelizat pe pat de ierburi, cartofi dulci cu coacaze, somon fume sau oua de prepelita cu caviar.

Sursa foto: bucuresti.tourneo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea