Social

#respins la scoala #greutate sub medie #copil #greutate #scoala

Respins la inscrierea la scoala pentru ca e prea slab! Se intampla in Romania

Mama unui baietel de 5 ani este revoltata intrucat copilul ei a fost respins la inscrierea in clasa pregatitoare pe motiv ca are sub greutatea ceruta de lege.

Femeia asteapta sa primeasca in scris instiintarea cu privire la motivul pentru care baiatul ei nu a fost primit la scoala. Femeia este hotarata sa dea in judecata Ministerul Educatiei pe motiv de discriminare.

Revoltata de situatia in care a fost pusa, mama micutului si-a exprimat nemultumirea pe o retea de socializare.

"Dragi tovarasi, va multumesc voua cei ce ati decis ca documente obligatorii pentru inscrierea la scoala anumite analize medicale si indicele de masa corporala. Suntem singurii din lume la care intrarea la scoala e conditionata de greutate, adica un criteriu discriminator devine de anul asta obligatoriu. Sunt mamica unui pusti care, la 5 ani, scrie, citeste, face ecuatii cu o necunoscuta, operatii cu trecere peste ordin, stie toate figurile geometrice plane si in spatiu, sistemele digestiv, nervos, circulator, va explica functionarea motorului, cate ceva despre fortele vectoriale, despre toate speciile de dinozauri cu tot cu denumirii, despre structura Universului, a Pamantului si multe altele, are IQ ul cu mult peste 150, este elevul dlui Florian Colceag, dar va rog sa ma iertati, va fi respins. Are indicele de masa 12,7. Nu, sub nicio forma nu se va ingrasa 5 kg intr un an. Sunteti niste nenorociti", a scris femeia.

Sursa foto: aktual24.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea