Social

#temperaturi scazute #prognoza meteo #vreme #vreme rece

Renuntam la paltoane si caciuli? Anuntul meteorologilor!

Iarna nu se pregateste sa ne paraseasca prea usor. Dupa zapezile din weekend, vremea din acest inceput de saptamana arata ca anotimpul rece este departe de a se fi sfarsit. Avem parte de temperaturi scazute pe intreg teritoriul tarii pe intreg intervalul primelor trei zile din saptamana.
 

Luni, cerul ramane in continuare noros, iar frigul isi face de cap in majoritatea regiunilor. Valorile termice din jumatatea nordica a tarii se mentin negative, cu minus 2 grade la Brasov si Cluj Napoca si minus 1 grad in Baia Mare si Suceava. In sud, temperaturile se inscriu intre 0 si 3 grade Celsius. Pe timpul noptii, mercurul din termometre atinge valori de minus 4 pana la minus 8 grade.

Marti, soarele isi face timid aparitia. Vremea se incalzeste usor in timpul zilei, valorile termice osciland intre minus 1 grad si 4 grade Celsius. Noaptea, gerul se inteteste, minimele atingand si minus 11 grade in sud-vestul Romaniei.

Miercuri se anunta o zi la fel de friguroasa in toata tara. 0 grade in Bucuresti si in Dobrogea si temperaturi negative de minus 1 grad, minus doua grade in Brasov si Cluj Napoca. Ceva mai cald este in Maramures si Banat, unde temperaturile ajung la 4 grade Celsius.


Sursa foto: owap.so
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea