Social

#bancuri #sebastian bodu #renate weber

Renate Weber nu apreciaza bancurile rasiste pe email

Renate Weber nu mai vrea sa primeasca bancuri pe adresa de e-mail de la Parlamentul European. De aceea europarlamentarul PNL l-a rugat pe colegul de la PE, PD-L-istul Sebastian Bodu , sa nu ii mai trimita astfel de glume pe adresa de mail “europeana”.

Micile intepaturi dintre europarlamentarii romani apartinand diferitelor partide au revenit odata cu inceperea sesiunii Parlamentului European. Daca pe de o parte exista chestiunile serioase, precum faptul ca PD-L nu doreste ca Gigi Becali sa intre in randul Popularilor Euuropeni, pe de alta parte exista si micile amuzamente si sicane din cadrul delegatiei Romaniei.

Astfel, in randul eurodeputatilor romani se stie ca Sebastian Bodu este cel care se ocupa de amuzamentul colegilor, carora le trimite zilnic, pe adresele de mail “de serviciu” diverse glume si bancuri. Nu toata lumea se bucura insa de astfel de initiative, una dintre persoanele care a replicat unui astfel de mail fiind PNL-ista Renate Weber. Aceasta i-a raspuns PD-L-istului sa nu ii mai trimita “bancuri stupide”, dupa cum a aflat Cotidianul.

Jurnalistii de la Cotidianul au aflat si bancul care a suparat-o pe Weber: “Un texan batran care traia la o ferma undeva foarte departe se intalneste cu un texan tanar. Tanarul ii spune: Stii ca avem un presedinte negru? Foarte multa lume l-a votat. Texanul batran ii spune: bravo lui, probabil ca l-a facut foarte mandru pe stapanul lui”. Gluma se incheia cu o nota: “In America uram rasismul si negrii”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea