Social

#victor ponta #premier victor ponta #remaniere guvernamentala # propuneri victor ponta

Remaniere guvernamentala: Afla ce propuneri a anuntat premierul Ponta!

Premierul Victor Ponta a anuntat, luni, ca socialul-democratul a fost propus pentru functia de ministru al Administratiei si in Internelor.

De asemenea, Ponta a comunicat si propunerile pentru conducerea Ministerului Justitiei (Mona Pivniceru), Ministerul Afacerilor Externe (Titus Corlatean) si cele pentru postul de ministru pentru Relatia cu Parlamentul (Dan Sova) si ministru delegat pentru Administratie (Radu Stroe).

Propunerile sunt rezultatul discutiilor avute cu Daniel Constantin si Daniel Chitoiu, liderii PC, respectiv PNL. Premierul a precizat ca ele au fost deja aprobate si de presedintele interimar Crin Antonescu.

"Cabinetul actual a fost si ramane un cabinet cu mandat limitat in luna noiembrie. (...) Guvernul trebuie sa se adapteze unei situatii prin luarea unor masuri nu atat prin schimbarea de oameni, ci o schimbare clara de strategie. (...) Guvernul trebuie sa dea un alt tip de mesaj - de stabilitate, predictibilitate", a mai declarat Victor Ponta.

Luni dimineata, Ioan Rus si Victor Paul Dobre si-au anuntat demisia din functiile de ministru al Adminstratiei si Internelor, respectiv ministru delegat pentru Administratie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea