Social

Rehhagel refuza functia

Antrenorul reprezentativei Greciei, euro -2004 alaturi de selectionata Greciei, la conducerea careia intentioneaza sa ramina pina in 2006.
Antrenorul german figura printre principalii candidati la preluarea functiei lasate libere de Rudi Voller, care a demisionat pe 24 iunie, dupa eliminarea Germaniei din faza grupelor la Euro-2004.

Refuzul lui Rehhagel intervine la noua zile dupa cel al lui Ottmar Hitzfeld, fostul antrenor al echipei Bayern Munchen.

Federatia Elena de Fotbal si-a exprimat satisfactia, simbata, pentru raspunsul dat de Rehhagel DFB. "Rehhagel nu este pur si simplu legat prin contract de Federatia Greaca , el este, in primul rind, legat prin cuvint. Il cunosc foarte bine si stiu ca isi respecta cuvintul", a declarat presedintele Federatiei Elene, Vassilis Gagatsis.
Atit oficialii greci , cit si presa sportiva elena, au elogiat, in mai multe rinduri, contributia considerabila a "regelui Otto" la organizarea defensivei echipei nationale, mentionind "disciplina de fier pe care a impus-o in rindul jucatorilor".

Potrivit cotidianului german "Bild", Federatia Elena de Fotbal i-a propus lui Rehhagel un salariu de cinci milioane de euro pina la Cupa Mondiala din 2006.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea