Social

# reguli calatorie bulgaria # reguli calatorie #calatorie bulgaria

Reguli noi pentru calatoria in Bulgaria, Turcia si Grecia! Ce trebuie sa stie romanii

Romanii care intentioneaza sa calatoreasca in viitorul apropiat in Bulgaria, Turcia si Grecia trebuie sa stie ca au intrat in vigoare noi reguli de calatorie.

Tarile nu se afla pe lista galbena, insa pentru a evita carantina, in Grecia, trebuie sa prezinte un test negativ Covid, sau dovada de vaccinare (care trebuie sa includa si rapelul). Cu toate acestea, in Turcia si Bulgaria, dovada de vaccinare nu te scuteste de carantina, daca nu prezinti si un test negativ de Covid, aesta din urma fiind considerat mai important.

Aceste trei tari nu se afla pe lista galbena, adica sunt state fara risc epidemiologic mare. Bulgaria, Turcia si Grecia au fiecare regulile lor. Pentru Grecia cei care s-au vaccinat nu vor sta in carantina. Turcia solicita un test PCR negativ, altfel cei care intra in aceasta tara vor sta in carantina. Nici cei vaccinati nu sunt o exceptie de la regula. Nu in ultimul rand, Bulgaria solicita un test negativ, iar cei care au facut vaccinul trebuie sa prezinte certificatul de imunizare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea