Social

#Black Friday 2016 #black friday #reduceri Black Friday #Black Friday romania

Reguli de shopping inteligent in perioada Black Friday

Toate stim cat este de dificil, ca sa nu spunem, imposibil, sa rezistam tentatiei de a achizitiona lucruri de multe ori inutile, doar pentru ca sunt la oferta. Nu-iasa? Ce ne facem de Black Friday? Aceasta perioada in care reducerile colosale sunt la fiecare pas, este dusmanul de temut al portofelelor noastre. Dar, cu putina atentie si stapanire de sine, putem transforma cu usurinta reducerile in prietenele noastre de suflet. In loc sa cheltuim haotic pentru orice lucrusor aflat la un mare discount, trebuie sa urmam cateva reguli de bun simt pentru o sesiune de shopping organizata si constructiva. Astfel, mai bine pierdem un ceas pana ne hotaram ce geanta sa ne alegem, decat sa ne grabim si sa achizitionam “multe si marunte”.

 

O prima regula importanta este sa strangem niste banuti pana atunci, sa nu mai facem achizitii importante in perioada octombrie-noiembrie, pentru a avea un buget disponibil in ultima saptamana din noiembrie. Pentru a ne bucura de zilele Black Friday, este necesar sa avem un minim buget alocat, ca sa nu suspinam la vederea cosmeticelor, la vederea epilatorului mult dorit sau atunci cand admiram colectia de ceasuri dama. Stim ca e greu sa rezistam tentatiilor, insa recompensa consistenta venita mai tarziu, isi merita asteptarea.

Acum ca am inceput sa strangem banuti, pentru a ne tine departe de magazine, vom incepe si sa scriem o lista de cumparaturi, o lista de obiecte absolut necesare, indispensabile. Este important ca atunci cand ne vedem in marea de reduceri, sa nu ne abatem de la aceasta lista. Avem voie, pe langa lista de cumparaturi obligatorii, sa ne facem o mica lista de dorinte mai mult sau mai putin indispensabile, pe care o vom putea parcurge numai dupa finalizarea cumparaturilor din prima lista. Ar fi pacat sa ne trezim din nebunia creata de Black Friday cu 10 flacoane de crema de corp cu miros de vanilie, doua genti roz cu puf si o pereche de sandale cu toc inalt, iar noi sa fim tot in intarziere pentru ca am omis sa ne achizitionam ceasul de mana mult dorit si asteptat, nu-iasa?

Avem si listele de cumparaturi acum, o ultima regula este sa respiram adanc inainte sa dam click pe Adauga in cos. Este acest produs intr-adevar indispensabil? Este aceasta reducere cu adevarat semnificativa? Daca raspunsurile sunt afirmative, atunci, zic sa ne bucuram de ceea ce ne-am cumparat, pentru ca, pana la urma, micile placeri nevinovate dau culoare vietii.

Sa nu uitam, totusi, cand ne cumparam ceasul de mana mult dorit, sa ii luam si iubitului nostru un ceas pereche. I-l oferim mai tarziu, de Craciun, dar proviziile se pot face din timp, la preturi mici. Pe site-ul Ceasmania.ro gasim colectii variate de ceasuri barbatesti, din care ne putem alege modelul potrivit partenerului nostru, fie ca acesta este om de afaceri sau isi petrece toata ziua la sala.

Acestea fiind spuse, spor la cumparaturi sa avem! Tu ce pui pe lista de cumparaturi?

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea