Social

Reglare de conturi intre mafiotii din Bucuresti

Locuitorii din cartierul Bucurestii Noi au fost socati, joi seara, de focurile de arma ce s-au auzit in fata Teatrului Masca.
In jurul orei 18,15, un Opel Vectra, condus de Vasile Domnu, zis "Liderica", 34 de ani, din clanul cunoscutului proxenet Mitica Domnu, a fost fortat de un BMW sa iasa de pe carosabil. Masina s-a oprit pana la urma intr-un stalp din fata Teatrului Masca. Pasagerii BMW-ului au deschis focul catre masina in care se afla Vasile Domnu impreuna cu o femeie si doi copii, dupa care au disparut. Vasile Domnu a fost ranit usor la cap si dus de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala. Din primele cercetari s-a stabilit ca ocupantii BMW-ului au tras asupra Opelului sase gloante dintr-un pistol cu bile de cauciuc. Scandalul mocnea inca de lunea trecuta, cand Vasile Domnu a avut o altercatie cu Ionel Cornel Petrut, 35 de ani, in fata unei benzinarii de pe strada Plevnei. Atunci, Domnu a incercat sa-l loveasca pe Cornel Petrut cu un cutit prin geamul masinii acestuia.
Spitalul de Urgenta, asediat de membrii clanului "Domnu"
Spitalul de Urgenta Floreasca era, joi seara, sub asediu. Cateva dube cu mascati si vreo 30 de membri ai clanului Domnu stateau in fata intrarii Camerei de Garda. Fiind numai neamurile si cunoscutii celui impuscat, atmosfera era destinsa. Incercand sa aflam ce s-a intamplat, am fost trimisi la "purtatorul de cu-vant". "Mergeti la baiatu' ala imbracat in alb. El e cu declaratiile", spune un tip solid cu mult aur pe el. "Au fost din partea lu' Vasiloi, Gheorghita si Verginel asa ii stim, din Militari. Ei aveau sa-i dea vreo 6000 de euro lui Vasile Domnu. S-au mai intalnit acu vreo trei zile la o benzinarie pe Plevnei si el le-a cerut banii. A iesit cu scandal. Exista si caseta de la benzinarie. De atunci baiatu' asta sta numai in teroare, numai in telefoane, ca il taie, ca-l omoara. Vasile tocmai a depus reclamatie la politie la Sectia 20, ca-l ameninta Vasiloii", ne povesteste Dan, responsabilul cu declaratiile clanului. El mai spune ca Vasile Domnu a fost blocat de doua BMW seria 5 si o masina de teren.
"Ma mut in Drumul Taberei"
"Reglarea de conturi" din Bucurestii Noi a bagat spaima in locitorii din zona. Multi dintre ei au asistat cu groaza la un scenariu rupt parca din filmele cu gangsteri. "Eram in camera mea si am auzit impuscaturi", spune Ioa -na Cristina Bucur, o tanara care locuieste intr-un bloc din apropiere. "M-am speriat rau. Am fugit repede in strada si l-am vazut pe unu' plin de sange. Vorbea lumea ca e un mafiot care vinde prostituate si ca e taxator de protectie p-aici prin Straulesti si prin Bucurestii Noi". Cornel Gheorghe tocmai cobora din tram-vaiul 20 cand s-a intamplat incidentul. "Sincer, mi-e fri-ca pentru familia mea, am trei ba-ieti si o fata de 15 ani. Fata mea nici nu iese seara din curte, ca o fura astia si o vand. Asa ca, dupa ne-bunia de joi seara, eu imi iau talpasita de aici, vand tot si ma mut in Drumul Taberei!".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea