Social

#ceas #regina elisabeta #ceasornicar regal #ceasornicar regina elisabeta #ceasornicar

Regina Elisabeta a II-a isi cauta ceasornicar. Iata ce salariu imens ofera suverana

Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii a anuntat, de curand, ca este in cautarea unui specialist care sa se ocupe de cele 1.000 de ceasuri pe care le detine. Salariul pe care il ofera suverana este unul pe masura valorii colectiei sale de ceasuri: 30.000 de lire sterline pe luna.

Astfel ca, de curand, Palatul Buckingham a facut acest anunt oficial in urma cu cateva zile. Pentru acest imens salariu, ceasornicarul care va ocupa acest post la Casa Regala britanica va trebui sa locuiasca la palat si sa se ocupe indeaproape de curatarea, repararea si functionarea in conditii optime a tuturor ceasurilor din toate resedintele regale, de la cele mai mici, de buzunar, pana la cele mai mari, de perete.

De asemenea, persoanele dornice sa ocupe acest post trebuie sa poata lucra la termene de predare stricte si sa aiba grija ca toate cele 1.000 de ceasuri sa fie mereu potrivite.

Sursa foto: qmagazine.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea