Social

Reghecampf a fost arestat

Banuit ca ar fi implicat in scandalul meciurilor trucate de mafia pariurilor, romanul a fost retinut pentru citeva ore de autoritatile germane.

Laurentiu Reghecampf , romanul acuzat ca ar fi luat parte la meciurile trucate din Germania, a fost retinut la domiciliu timp de cinci ore de autoritatile germane, fiind eliberat ulterior. Totodata, apartamentul jucatorului de la Alemannia Aachen a fost perchezitionat. Cotidianul Aachener Zeitung sustine ca politia l-a retinut pe Reghecampf pentru a evita ca fotbalistul roman sa se sustraga cercetarilor, in timp ce actualul sau club, care i-a angajat deja un avocat pentru acest scandal, a precizat ca Reghecampf a fost eliberat. Astfel, informatiile aparute in Bild, conform carora arbitrul Robert Hoyzer l-a indicat pe laurentiu reghecampf drept partas la meciurile manipulate din Germania, au fost reale.

Pe linga domiciliul lui Reghecampf, politia a mai perchezitionat casele altor 18 persoane suspecte de implicare in scandalul pariurilor sportive. Dupa cum Laurentiu Reghecampf ne-a declarat marti, implicarea lui in scandal a pornit de la o cafea bauta intr-un bar din Berlin si se va termina cu un proces impotriva lui Hoyzer, in cazul in care acesta l-a indicat ca facind parte din reteaua croata .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea