Social

#regele spaniei #juan carlos #muammar gaddafi

Regele Spaniei, primit pentru prima oara de liderul libian Muammar Gaddafi

Regele Spaniei , Juan Carlos , a fost primit vineri seara de liderul libian Muammar Gaddafi, in cursul primei sale vizite in aceata tara.

Discutia s-a concentrat pe "situatia din Fasia Gaza si pe relatiile internationale si regionale", potrivit agentiei libiene Jana, citata de AFP. Aceasta reuniune a reprezentat ocazia de a sublinia "specificul relatiilor de prietenie dintre cele doua tari si perspectivele promitatoare ale dezvoltarii lor, pentru a servi intereselor comune ale celor doua popoare", adauga agentia.

Regele Spaniei a ajuns vineri la Tripoli, pentru o vizita ce urmeaza sa dureze pana duminica. Juan Carlos si Gaddafi s-au mai intalnit in decembrie 2007, in cursul unei vizite oficiale in Spania a liderului libian. Agenda calatoriei este consacrata in special aspectelor economice, iar liderul libian s-a intalnit si cu seful Guvernului spaniol, Jose Luis Rodriguez Zapatero .

Spania este un partener comercial important al Libiei, in special in domeniul hidrocarburilor. Grupul petrolier Repsol YPF are numeroase proiecte in Libia.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea