Social

#Regele Mihai leucemie #Regele Mihai operatie #Regele Mihai bolnav #Regele Mihai I #. regele mihai

Regele Mihai, internat de cinci zile – intr-o stare de „accentuata slabiciune fizica”

 

Casa Regala a Romaniei a anuntat, vineri, ca starea de sanatate a Regelui Mihai este una de „accentuata slabiciune fizica”, insa stabila. Majestatea Sa se afla de cinci zile intr-o clinica din Elvetia, sub tratament continuu, potrivit unui comunicat al Familiei Regale.

Regele Mihai este internat intr-o clinica din Lausanne, unde primeste tratament permanent.

“Majestatea Sa Regele Mihai I se afla internat, de cinci zile incoace, intr-o clinica medicala din Lausanne. Din motive de respect fata de suferinta Majestatii Sale, numele clinicii nu va fi facut public. Regele este intr-o stare de accentuata slabiciune fizica si primeste tratament permanent. Starea sa este, pana in acest moment, stationara si medicii sunt de parere ca evolutia prezinta relativa stabilitate”, se arata intr-un comunicat al Casei Regale a Romaniei.

Regina Ana se afla la resedinta privata din Elvetia, intr-o stare de sanatate stabila si urmeaza un tratament “obisnuit varstei Majestatii Sale”, se precizeaza in comunicat, in care se adauga ca Regina a fost anuntata cu privire la spitalizarea Regelui Mihai de fiica sa, Principesa Margareta, care se afla in Elvetia impreuna cu sotul sau, Principele Radu.

“Custodele Coroanei multumeste tuturor celor care au avut generozitatea de a trimite mesaje de incurajare Regelui Mihai si Reginei Ana. Familia Regala este miscata de profunzimea simtamintelor oamenilor fata de Rege si Coroana, precum si de decenta si respectul cu care mass-media a reflectat tristul si ingrijoratorul eveniment”, se mai arata in comunicat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea