Social

#imprimanta #refill market #cartus imprimanta #schimbare cartus #reincarcare cartus

Refill Market, solutia compatibila cu imprimanta ta

Ce faci cand ai probleme cu imprimanta sau ramai fara cartus? Pui mana pe mouse-ul calculatorului, intri pe tableta sau pe smartphone si accesezi Refill-Market.ro, un magazin online capabil sa ofere cele mai calitative si rapide servicii in materie de refill pentru imprimante si copiatoare.

Preturi fara concurenta

Magazinul online Refill-Market iti sta la dispozitie cu cea mai completa gama de consumabile pentru imprimante si copiatoare, dar si refill-uri si accesorii de refill, chipuri si cilindri.

Astfel, daca ai o imprimanta LaserJet si vrei sa efectuezi o reincarcare a cartusului, preturile pornesc de la 36 de lei cu TVA inclus. In acelasi timp, un toner refill are preturi ce se situeaza intre 13,58 lei (TVA inclus) si 544,48 lei, atat cat costa cel utilizat pentru reincarcarea cartuselor laser Hp CC533A Magenta 304A.

Pentru posesorii de imprimante InkJet preturile sunt la fel de accesibile. In cazul reincarcarii cartuselor cu cerneala, costul pleaca de la 6 lei, TVA inclus, iar cerneala de refill are un pret ce incepe de 15 lei (TVA inclus) si ajunge la 78 de lei.

Cartusele compatibile, solutia financiara accesibila

Pentru un cost mai scazut comparativ cu tonerele originale, retailerul de imprimante si accesorii iti ofera mai multe variante de cartuse compatibile.

Acestea sunt obtinute in urma unui proces de productie care respecta standardele ISO de calitate si mediu. Nu in ultimul rand, cartusele compatibile oferite de Refill Market trec printr-un control riguros al calitatii, ce include o pretestare electronica si calitativa a printului.

Cartusele compatibile sunt prevazute cu un sigiliu, exact ca si cele originale, iar acesta trebuie indepartat atunci cand incepe ciclul de utilizare al acestuia. Acest tip de cartuse iti asigura aceeasi calitate si acelasi numar de pagini printate ca si originalul.

Discount de 25% si transport gratuit

Un motiv in plus pentru a-ti face cumparaturile pe Refill Market este discountul de 25% din pretul de lista, pe care magazinul il ofera pentru toate cartusele reincarcabile achizitionate de pe site.

In plus, toate comenzile de reincarcari cartuse din Bucuresti a caror valoare este de minim 100 lei cu TVA inclus, beneficiaza de colectare si livrare gratuita. La comenzi mai mari de 400 de lei cu TVA inclus, magazinul ofera transport gratuit, pentru restul comenzilor acesta fiind de doar 23 de lei.

Despre Refill Market

Refill-Market.ro este un magazin online care isi propune sa acopere toate cerintele in materie de refill, consumabile imprimante si copiatoare.

Dovada a fiabilitatii sale, magazinul exista pe piata inca din anul 2004, iar in acest timp a acumulat o experienta bogata, fiind capabil sa multumeasca pana si cea mai pretentioasa clientela in materie de imprimante, copiatoare si accesorii.

Din dorinta de a acoperi toata gama de servicii din domeniu, echipa Refill-Market ofera un pachet complet de reincarcari cartuse si service imprimante, dar si livrari in maxim 24 de ore.

Sursa foto: refill-market.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea