Social

#alegeri prezidentiale #demitere basescu #referendum 2012

Referendum 2012: Sectiile de vot nu vor fi dotate cu camere de supraveghere

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca sectiile de vot nu vor fi dotate cu aparate de supraveghere, deoarece astfel de camere au fost folosite pana in prezent doar in sectiile speciale. Ponta a precizat totodata ca la referendumul din 29 iulie nu vor fi amenajate sectii speciale.

"Sunt suficiente sectii de vot si nu exista sectii speciale, motiv pentru care diverse cereri neserioase nu puteau fi satisfacute. Nu a existat in Romania pana in acest moment supraveghere video a tuturor sectiilor de vot, a fost vorba de sectiile speciale atunci cand au existat. Acum sunt sectiile normale, iar daca cineva cauta nod in papura, dumneavoastra trebuie sa raspundeti foarte clar si conform legii", a spus Ponta, intr-o videoconferinta cu autoritatile locale.

Pe de alta parte, Victor Ponta le-a transmis ministrilor sai sa ignore boicotul anuntat de PDL pentru referendumul de duminica si sa nu intre in nicio disputa politica: "Nu intrati in vreo disputa politica in aceasta perioada. Eu am incredere totala in cei care organizeaza acest referendum (...) Duminica vom dovedi inca o data ca suntem o tara europeana si stim sa ne decidem democrat viitorul."

Colegiul Director al PDL a decis, marti, boicotarea referendumului din 29 iulie, indemnand populatia sa nu se prezinte la vot.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea