Social

#traian băsescu #demitere basescu #referendum 2012 # demitere presedinte

Referendum 2012: PDL ii indeamna pe cetateni sa nu participe la vot

Colegiul Director al PDL a decis, marti, sa indemne alegatorii sa nu se prezinte la referendumul din 29 iulie 2012, referendum care are ca scop demiterea presedintelui Traian Basescu.

Potrivit unor surse din PDL, citate de Mediafax, decizia a fost luata cu 59 de voturi "pentru" si o abtinere. Aceleasi surse au mai precizat ca PDL a decis sa nu-si retraga reprezentantii din sectiile de votare, informatie care a fost confirmata chiar de presedintele suspendat Traian Basescu.

"Nu vor fi retrasi, am discutat azi-dimineata cu PDL, nu vor retrage oamenii din sectiile de votare", a declarat Basescu, marti, in cadrul unei discutii online cu cititorii ziare.com.

Cu o zi inainte, seful statului declarase la B1 TV ca "trebuie facut tot ce se poate" pentru a fi invalidat referendumul din 29 iulie, astfel incat "lovitura de stat" sa nu fie acoperita prin votul popular.

Foto: ghimpele.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea