Social

#ziua indragostitilor #cadouri Ziua Indragostitilor reduceri Teamdeals.ro # oferte Teamdeals.ro

Reduceri soc de Ziua Indragostitilor, doar pe Team Deals

Pana in data de 14 februarie, site-ul de reduceri colective Teamdeals.ro ofera sansa tuturor celor aflati in pana de idei de cadouri de Ziua Indragostitilor sa profite de reducerile spectaculoase, de pana la 90%, pe care le ofera la o multime de produse de marca, dar si la destinatii romantice de vacanta.

Tu ii faci un cadou iubitei/iubitului tau, iar Teamdeals.ro iti face unul si tie, prin reducerile senzationale, de pana la 90%, pe care ti le pune la dispozitie pentru a-ti surprinde jumatatea cu cel mai reusit dar de pana acum.

Teamdeals.ro da sfoara in tara ca pe site se intrec oferte senzationale la produse de brand si la vacante de vis. Partenerii Teamdeals se intrec in zeci de reduceri care te vor ajuta sa gasesti cadoul ideal de Ziua Indragostitilor.

Reducerile la cadouri nu se limiteaza doar la bijuterii, fotografii digitale sau ceasuri, ci si la destinatii romantice de vacanta, truse de machiaj profesionale sau ochelari de marca, la preturi mai mult decat accesibile.

Pentru amatorii de cadouri simbolice, site-ul Teamdeals.ro ofera reduceri si la perne imprimate cu inimioare sau cani special inscriptionate pentru Valentine's Day si, de ce nu, Dragobete.

Iata si alte idei! Ai vrea sa ii cumperi iubitei tale o trusa de machiaj de buna calitate, dar portofelul ti-o ia la fuga din buzunar de fiecare data cand pui piciorul intr-un magazin de cosmetice? Teamdeals.ro nu doar ca iti baga portofelul la loc in buzunar, dar iti lasa si ceva bani in el, intrucat doar pe site gasesti o trusa de machiaj profesionala MAC, cu 120 de culori, redusa de la 250 de lei, la doar 79, cu care ai ocazia sa iti surprinzi placut iubita.

Ochelarii de soare Ray Ban ti-au fost mereu inaccesibili din cauza pretului piperat din magazine? Pe Teamdeals.ro ii gasesti acum redusi cu 60%, de la 500 de lei, la doar 199 lei.

Nici vacantele romantice pe plaiuri mioritice nu lipsesc din oferta de reduceri soc de pe site. Daca iti surade o vacanta romantica in doi la Ocna Sibiului, Brasov sau Busteni, atunci intra pe Teamdeals.ro si cumpara vacantele la preturi reduse cu pana la 60%.

Reducerile-soc de Ziua Indragostitilor curg fara oprire pe Teamdeals.ro pana in 14 februarie, cand toti indragostitii isi vor fi ales deja cadourile pentru jumatatile lor.

Despre Teamdeals.ro

Teamdeals.ro este un site de reduceri colective care ofera zilnic promotii cu reduceri de pana la 90% la restaurante, baruri, spa-uri, teatre sau magazine din orasul tau.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea