Social

Rednic revine, luni, la Dinamo

Tehnicianul nu mai asteapta pana la vara si va antrena iar pe ros-albi, dar suporterii nu-l mai vor.

Pe 1 aprilie, de ziua pacalelilor , Mircea Rednic a acceptat sa revina la Dinamo, dar a spus ca va intra "in paine" abia din vara. Umilinta administrata ros-albilor de catre Pandurii, miercuri seara, i-a facut pe oficialii clubului sa-l sune imediat pe Rednic si sa-i ceara sa se apuce imediat de treaba.

"Puriul" a acceptat si, de luni, va fi la antrenamente. Aflat in Belgia, acolo unde miercuri si-a aniversat ziua de nastere, Rednic a urmarit totusi meciul Dinamo – Pandurii, scor 1-2. "Nu-mi vine sa cred ce se intampla acolo. In fond, sunt aceeasi jucatori de pe vremea mea", ne-a pus "Puriul", in miez de noapte.

Tot atunci, el a fost sunat de Cristi Borcea, presedintele executiv, pentru a-i cere sa nu mai astepte pana la vara si sa se apuce imediat de treaba. Rednic a evitat sa dea pe loc un raspuns, astfel ca discutiile s-au reluat a doua zi. Cum antrenorul este plecat din tara cu masina, el le-a comunicat bosilor de la Dinamo ca abia vineri va ajunge in Romania, si se va opri direct la Timisoara, unde se vor pune la punct ultimele detalii.

"Rednic, esti o mizerie !"

Referitor la anuntata demisie a lui Cornel Dinu , din functia de administrator-delegat, Borcea a replicat: "Dinu nu are cum sa plece. El este un simbol al lui Dinamo. Dar, daca el va pleca, atunci voi demisiona si eu". Fanii "cainilor" i-au apostrofat dur pe jucatori la finalul meciului cu gorjenii. "Ne vedem in Bamboo!" sau "Mircea Rednic, esti o mizerie!", au scandat sustinatorii campionilor, in timp ce pe elevii lui Neagoe i-au aplaudat.
Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea