Social

#rednic #dinamo #antrenor

Rednic asteapta intariri

Arbitrajul timisoreanului Lajos nu a fost singura explicatie a semiesecului dinamovistilor de la Targu Jiu. Antrenorul Rednic a mai gasit un motiv pentru egalul cu Pandurii: absenta atacantilor Florin Bratu si Marius Niculae . Fara niciuna dintre achizitiile verii in primul "11", Dinamo s-a chinuit la Targu Jiu cu Pandurii, spre disperarea antrenorului care a adus ultimul titlu al cainilor in 2007, Mircea Rednic.

Transferurile s-au facut tarziu, e greseala mea si a conducerii. Cu un Bratu sau un Marius Niculae era altceva. In repriza a doua am pierdut foarte multe dueluri. Dinamo va arata altfel meciurile urmatoare", a declarat Rednic. Pana la meciul din etapa a doua cu Gaz Metan , Dinamo il asteapta pe mijlocasul spaniol care a fost la un pas de marea rivala Steaua in aceasta vara: Abel Moreno de la Murcia . "80 % vine. Ne-am inteles cu jucatorul, isi doreste foarte mult sa vina si sper sa ajunga la noi in aceasta saptamana", a dezvaluit Rednic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea