Social

# record cazuri coronavirus #limitare acces metrou #coronavirus #metrorex #metrou

Record de cazuri noi in Bucuresti! Autoritatile vor limitarea circulatiei cu metroul

Bucurestiul a atins un nou record de infectari cu noul Coronavirus. Joi au fost raportate 777 de cazuri noi. In aceste conditii se iau in calcul noi masuri de prevenire a raspandirii coronavirusului.

Dupa acest raport se ia in calcul limitarea accesului in statiile de metrou. Potrivit unui comunicat METROREX, personalul de paza sustinut de Politia Metrou si alte forte de ordine publica vor limita, dupa caz, accesul calatorilor in statiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerarii.

"Urmare a evolutiei cazurilor de imbolnavire cu Covid si a urgentelor medicale, in cadrul actiunilor comune de cooperare, in data de 14.10.2020, la sediul Metrorex a avut loc o intalnire la care au participat reprezentanti ai ISUB-IF, ai Politiei Metrou, si ai firmelor impreuna cu reprezentantii Metrorex.
In cadrul intalnirii, in urma analizelor efectuate s-au concluzionat urmatoarele:
 -personalul medical care efectueaza interventia va avea in vedere extragerea persoanelor afectate din tren, acolo unde situatia o permite;
 -personalul de paza, impreuna cu Politia Metrou si cu alte forte de ordine publica, precum si salvatorii Metrorex, vor asigura protectia zonei de interventie;
-personalul de paza sustinut de Politia Metrou si alte forte de ordine publica, vor limita dupa caz, accesul calatorilor in statiile de metrou pentru evitarea supraaaglomerarii"
, informeaza METROREX.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea