Social

Recompense fierbinti pentru hocheisti

Campionii de la Steaua Suki au sarbatorit realizarea eventului alaturi de Blondy, Anna Lesko, majorete si iepurasi Playboy.

Campionii Romaniei la hochei, componentii echipei Steaua Suki, au inceput sa culeaga pucurile din afara ghetii. Premiati de catre oficialii clubului, jucatorii s-au bucurat de Noaptea campionilor, o petrecere-eveniment, la una dintre cele mai cunoscute discoteci bucurestene. Alaturi de fanii care i-au intimpinat cu aplauze si care le-au facut galerie ca in timpul meciurilor, militarii impreuna cu echipa de majorete au sarbatorit realizarea eventului, cistigarea pentru al doilea an consecutiv a celor doua trofee ale hocheiului autohton, Cupa si campionatul. Sustinatoare ale echipei ros-albastre, Blondy si Anna Lesko au tinut sa le faca marcaj, la fel ca si vedeta Playboy Silvia, aflata la cel de-al doilea sezon alaturi de hocheisti. Dupa zilele de sarbatoare, mai mult de jumatate dintre componentii formatiei vor intra in cantonament cu echipa nationala, in timp ce jucatorii ucraineni se vor intoarce acasa pentru o scurta vacanta. Asteptam sa se linisteasca putin lucrurile si incepem sa ne pregatim pentru campania de transferuri. Sezonul urmator ne dorim, pe linga pastrarea celor doua trofee, sa ajungem si in turul trei al Cupei Continentale, ne-a declarat Cristian Cirlan, presedintele sectiei de hochei Steaua Suki.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea