Social

#ins #romania #recensamant

Recensamant de proba in luna mai

Institutul de Statistica va organiza primul de proba din Romania, in perioada 7- 16 mai, menit sa rezolve potentialele probleme inainte de recensamantul national din aceasta toamna.

INS va desfasura recensamantul de proba in toate judetele, in trei de recensamant in municipiul resedinta de judet si cate trei sectoare in mediul rural. In total vor fi culese informatii din 261 de sectoare de recensamant in intreaga tara.

Persoanele care vor fi intervievate la recensamantul de proba vor fi anuntate prin afise expuse la primariile locale si prin fluturasi distribuiti la domiciliu, potrivit EVZ.ro.

Recensamantul de proba va testa la scara mica organizarea si metodologia pentru a asigura succesul recensamantului din toamna acestui an.

Toti recenzorii care vor sosi acasa la intervievati vor avea documente de identificare , iar datele obtinute nu reprezinta o sursa de date referitoare la populatie si locuinte.

Recensamantul national va avea loc in perioada 22-31 octombrie 2011.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea