Social

#recensamant 2011 #demisie #cnp #declaratii

Recensamant cu scandal si demitere

Dupa un intreg balci legat de declararea CNP -ului la recensamant , daca este sau nu obligatorie, autoritatile au gasit si un vinovat - purtatorul de cuvant de la INS , care a si fost demis.

Seful Institutului National de Statistica, Vergil Voineagu , a precizat, intr-o conferinta de presa, ca declararea CNP -ului la recensamant este obligatorie, iar vinovatul pentru nebunia legata de acest subiect este purtatorul de cuvant al INS. Asa incat omul a fost dat afara.

"Cand a declarat ca CNP-ul nu este obligatoriu, purtatorul de cuvant si-a exprimat parerea, din graba sau dintr-o pregatire insuficienta. A gresit si a fost demis", a precizat Vergil Voineagu.

"Nimeni nu este obligat sa-si spuna codul numeric personal la recensamant, daca, dintr-un motiv sau altul, nu doreste sa o faca. Oricine poate si va fi recenzat, chiar si in absenta acestui CNP, iar cei care refuza sa-l divulge recenzorului nu risca absolut nicio sanctiune", zicea acum cateva zile impricinatul Vladimir Alexandrescu.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea