Social

Real si Arsenal au fost eliminate

Echipa Chelsea Londra s-a calificat in semifinalele Ligii Campionilor dupa ce a invins, marti, in deplasare , cu scorul de 2-1, Arsenal, in mansa secunda a sferturilor de finala.

Pentru Arsenal a marcat Reyes, in minutul 45+1, Chelsea punctind prin Lampard, in minutul 51, si Bridge, in minutul 87. Partida tur s-a incheiat cu scorul de 1-1. La Chelsea, Adrian Mutu a ramas pe banca de rezerve pe toata durata partidei.

In cel de-al doilea meci al zilei, echipa Real Madrid a ratat calificarea in semifinale , dupa ce a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 3-1, de formatia AS Monaco .

Pentru AS Monaco au marcat Giuly, in minutele 45+1 si 66, si Morientes, in minutul 48. Golul formatiei Real Madrid a fost inscris de Raul, in minutul 36. Meciul tur a fost cistigat de Real Madrid cu scorul de 4-2, dar AS Monaco a obtinut calficarea gratie numarului mai mare de goluri inscrise in deplasare.

Chelsea si AS Monaco se vor intilni in dubla mansa in semifinale, meciul tur urmind sa se dispute pe 20 aprilie, iar returul pe 4 mai.

In cea de-a doua semifinala se vor intilni invingatoarele din meciurile Deportivo La Coruna - AC Milan si Olympique Lyon - FC Porto, care se vor disputa miercuri.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea