Social

Real Madrid ramane un colos cu picioare de lut

Real Madrid si-a realizat ambitia de a forma cel mai formidabil atac din lume, dar a neglijat apararea care a tradat-o inca o data in meciul de campionat de duminica, in care a fost spulberata de Sevilla cu 4-1, se arata intr-un comentariu al agentiei Reuters.

Cu Roberto Carlos accidentat si Michel Salgado suspendat, antrenorul portughez Carlos Queiroz a fost nevoit sa improvizeze o linie de aparare, trimitandu-i pe Francisco Pavon si Raul Bravo pe benzile laterale, in imp ce Ivan Helguera a facut cuplu in centrul apararii cu neexperimentatul Ruben. Impovizatia a fost aruncata in aer de atacantii echipei Sevilla, care au reusit sa marcheze trei goluri in numai 15 minute.

Quieroz a aceptat sa-si asume o parte din vina, dar radacinile problemei sunt legate de taraganarea clubului madrilen in rezolvarea deficientelor din compartimentul apararii.

Fostul antrenor Vicente del Bosque solicitase in numeroase randuri intarirea compatimenului defensiv, dar cererile sale au fost respinse in ultimele doua sezoane, aparand in schimb noi solutii pentru atac, precum Ronaldo si Beckham.

Queiroz s-a facut ecoul cererilor precedente, la numirea sa in vara, dar Realul a ratat transferul argentinianului Gabriel Milito, aupra caruia planau probleme medicale, dar si al fundasului lui Valencia, Roberto Fabian Ayala.

Florentino Perez , presedintele Realului, a declarat reporterilor ca s-au tras invatamintele din infrangerea de la Sevilla, ceea ce ar insemna modificarea pe viitor a politicii de racolare a celor mai valorosi atacanti si mijlocasi in favoarea aparatorilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea