Social

Real Madrid are prevazut un nou turneu in Asia in luna august

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid si plaiada sa de vedete au prevazut un nou turneu asiatic in luna august, cu meciuri la Beijing, Tokyo si Seul, "reprezentatii" facturate cu 6,5 milioane euro fiecare, scrie agentia China Noua.

Federatia chineza de fotbal a indicat totusi ca nu este la curent cu acest eventual turneu al clubului spaniol, adauga sursa citata.

Conform acestei agentii de presa, Realul va disputa in urmatorul intersezon doua meciuri la Los Angeles si New York, urmand sa incaseze 7 milioane euro 3,5 pentru fiecare meci.

Anul trecut, stagiul de pregatire prevazut in Elvetia a fost inlocuit cu un prim turneu mult mediatizat in China, Japonia, Hong Kong si Malayezia, cu mii de kilometri petrecuti in avion, conferinte de presa si prezentari, antrenamente platite, sedinte de autografe.

Pentru acest turneu, efectuat la sfarsitul lunii iulie si inceputul lui august, clubul madrilen a semnat un contract de 18 milioane euro cu firma Asia Sport Development, pentru acest prim pre-sezon si urmatoarele doua, datorita succesului marcii "Real Madrid" pe pietele asiatice, mai ales dupa recrutarea englezului David Beckham.

Insa dupa turneul de anul trecut a aparut o polemica in legatura cu starea de oboseala a jucatorilor, foarte solicitati pe perioada asa-numitului " stagiu de pregatire". Anul acesta, multi jucatori internationali ai Realului vor disputa Campionatul European de fotbal, prevazut in perioada 12 iunie- 4 iulie in Portugalia.

In ce priveste vedetele braziliene Ronaldo si Roberto Carlos, anuntati in selectionata olimpica a Braziliei la Jocurile Olimpice de la Atena din luna august, vor absenta din Asia, a precizat China Noua.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea